Καλημέρα. Τώρα θα πηδήξω για λίγο σε ένα άλλο θέμα, αλλά δεν είναι τόσο άσχετο όσο αρχικά ακούγεται. Για εμένα, το μεγάλο 'κόλπο' είναι αυτό ακριβώς: Να έρθουν στην Ελλάδα 1-2 ΙΜΧ-38, 1-2 ΙΜΧ-40 και Χ-35 (συγνώμη αν είναι όλα X-YACHTS, αλλά είναι τα μόνα σκάφη που ο αντιπρόσωπος κα΄νει προσπάθεια να τα πουλήσει μαζικά, ώστε να υπάρχει συναγωνισμός). Μετά, το ενδιαφέρον θα είναι αυτονόητο. Προσωπικά, θα προτιμούσα να τρέχω με ένα ΙΜΧ-38 και ας είναι παλιό, αρκεί να είχα ίδια σκάφη να κάνουμε αγώνα κλάσης. Δεν είμαστε μακριά από αυτό, έιναι θέμα 4-5 υποψήφιων ιδιοκτητών να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση και όχι προς το μεμονωμένο σκάφος. Αλλά θα μου πείτε, με το ΞΞ-45 έχεις την ελπίδα ότι κάτι θα καταφέρεις στα handicap και αν δεν σου 'κάτσει' μπορείς να κατηγορήσεις το σύστημα.
Πάντως, φανταστείτε ένα Ράλλυ Αιγαίου με 3 κλάσεις και δύο μικτές κατηγορίες IRC/ORCi όπου μπορούν να συμμετέχουν ταυτόχρονα όλα τα 'λοιπά' σκάφη. Προσωπικά, αν ο νικητής ήταν από την IRC ή την ORCI δεν μου κάνει διαφορά, αφού όλοι θα συμμετείχαν και στις δύο, οπότε θα ήταν δίκαιο για όλους.